2020 - 2 Eksklusive workshop, i samarbeid med Stavanger Foto AS, med base i Longyearbyen

Workshop Svalbard 2020: 

Stavanger Foto AS er Se og Opplev as sin samarbeidspartner på utstyr og kompetanse. Det er derfor en glede at Stavanger Foto AS, deltar på workshop med sin kompetanse (bla. bildebehandling), muligheten for test av utstyr og ikke minst, gode tilbud på kjøp av utstyr.  


Fjellrev i vinterdrakt: 
Mars 11.03.20-15.03.20 

Pris NOK  9.750

NB ! Frist endelig betaling og påmelding er 11. februar 2020.  Det må betales en depositum på NOK 2.000,- ved påmelding, resterende kursavgift betales inne 11.02.20. Betalingsinformasjon blir sendt når påmeldingen er mottatt på epost: post@seeandexplore.com. Depositum refunderes ikke ved avmelding. Ved eventuell kansellering av workshopen vil bare kursavgift bli refundert.


Fugleliv i Longyearbyenn: 17.06.20-.21.06.20 
Pris NOK  9.750


NB ! Frist endelig betaling og påmelding er 18. mai 2020.  Det må betales en depositum på NOK 2.000,- ved påmelding, resterende kursavgift betales inne 18.05.20. Betalingsinformasjon blir sendt når påmeldingen er mottatt på epost: post@seeandexplore.com. Depositum refunderes ikke ved avmelding. Ved eventuell kansellering av workshopen vil bare kursavgift bli refundert.


Workshop med tema fjellrev & svalbard rype: Starter onsdag 16:00, med felles treff i vårt kurslokale og vi vil ta en liten kveldstur med fotografering.  Vi avslutter søndag klokken 12:00. De neste dagene vil veksle mellom fotografering, mat, jobbing med egne bilder, instruksjoner i Lightroom og visning av egne bilder, med dertil hørende kommentarer og innspill.  Vi legger også opp til litt sosiale aktiviteter gjennom en felles middag.  

I denne perioden har vi et fantastisk lys og fjellreven, svalbard rein og svalbard rypene er i sin vakreste prakt.  Jeg har bruk all min tid ute i dette området, der det befinner seg ikke mindre enn tre-3 Alfa par, med noen tilhørende fjorårs valper(de som ennå ikke er blitt jaget ut av territoriene til de respektive revene).  I denne perioden er også svalbard rypen og svalbard rein, tilbake og det gir mulighet for å få flotte bilder av begge arter, også i kombinasjon med reven. 

NB !! I mars  dukker de første fuglene opp, så her kan det gi mulighet for sjøfugl.


Workshop Fuglelivet i Longyearbyen og Adventdalen: Her finner vi et av Svalbards viktigste våtmarksområder. Ingen fjærområder på Svalbard har et slikt mangfold av vannfugler, med over 70 registrerte arter, der 23 av disse er ulike vadere. Havelle, ærfugl, fjøreplytt, polarsvømmesnipe, sandlo, og rødnebbterne hekker på bakken i området, der polarmåken,  tyvjo og fjellreven er de største predatorer i området.  I denne perioden er også fjellreven veldig aktiv og vi har gode muligheter til å ta bilde av fjellreven som "raider" ærfugl kolonier og andre hekkende arter.

Send meg en mail, med å klikke linken under, så får du mere informasjon.  

Klikk her påmelding/spørsmål : Se og Opplev as eller https://www.stavangerfoto.no/kurs

_F6I6852jpg

Deltakeravgift:

Deltakeravgiften dekker Isbjørn beskyttelse, fotoguiding, undervisning og veiledning i felles lokale. Jeg bruker en ny WV Transporter som transport under kurset, der  vi ofte vil forflytte oss mellom aktuelle lokasjoner.  Deltakeravgift og depositum betales mot faktura som sendes pr. epost.

Reise og opphold(med forbehold om ruteendringer):
SAS flyr fra Gardemoen klokken 09:30 (onsdag) og er fremme i LYR klokken 12:25.
Norwegian flyr fra Gardemoen klokken 08:45 (onsdag) og er fremme klokken 11:45


Vi blir å bruke Mary-Ann´s Polarrigg som base under workshopet(her kan det komme endringer) og vi benytter oss av deres fellesareal for samling rundt laptop, gjennomgang av bilder, tilbakemeldinger og instruksjoner.  De har gitt oss følgende priser:

Enkeltrom til 1195,-.
Dobbelt med tvinsenger til 1395,- Dette er rom på Gruveriggen med felles fasiliteter.
Frokost koster 145,- .
Selvkost kjøkken for selvkost 45,- per. Dg, der dere kan lage deres egen frokost og annet mat.
Dere kan bestille overnatting her: http://www.polarriggen.com (med forbehold om prisendringer)


NB! Dere kan også velge annen overnatting, men vi skal ha en fast base for våre samlinger, i Longyearbyen. Det kan også komme endringer mhp vår base under workshopen, vær og vind kan også bidra til at vi må improvisere gjennom workshopen.